Bine ai venit, vizitatorule! [ Inregistrare | Logarerss  |  tw

 

0268312731

Web Design Brasov – Romania

  • Strada , nr: Str. Muresului 2 500284 Brasov, Romania
  • Orasul: Brasov
  • Judetul: Brasov
  • Tara: Romania
  • Telefon secundar: +40 268 312 731
  • Publicat la : 1 martie 2012 16:10
Web Design Brasov – Romania

Description

WDBv este o franciza a StudioWEBER, o agentie de web design si promovare pe internet, aflata pe piata din Romania din anul 2001. Ne place sa fim originali si ne dedicam in totalitate fiecarui proiect. Daca doriti un site nou sau sa-l imbunatatiti pe cel vechi, va stam la dispozitie.

Totul a inceput in anul 2001 cand am pus bazele acestei agentii web si de la bun inceput flexibilitatea si capacitatea de adaptare au fost principalele noastre atuuri. Nu am vrut o firma mare pentru ca in tot ce facem punem multa pasiune si ne dedicam in totalitate fiecarui proiect in acest niciodata nu suntem prea ocupati sa raspundem la telefon, sa sunam inapoi sau sa trimitem un email. Asta inseamna ca veti sti in orice moment care este stadiul proiectului dvs. Si intotdeauna livram proiectele la termen. Intotdeauna.

Lucram indeaproape cu clientii nostri pentru a defini strategia de promovare si a gasi solutii inovative si originale atingand scopul site-ului combinand strategia, ultima tehnologie in domeniu si tehnicile de marketing. Fiecare client al nostru este tratat ca un partener. Nu uitati ca si interesul nostru este acela de a crea site-uri originale si functionale, prin acestea sporind continuu prestigiul firmei noastre.
Ce stim sa facem.

Design-ul profesionist consta in cercetare, adaptare si atentie la detalii pentru a ne asigura ca produsul final este creat conform cerintelor dvs, dar se si comporta la o capacitate optima, generand trafic si mai multi clienti pentru afacerea dvs. Cu fiecare decizie luata in legatura cu design-ul, noi tinem cont de ceea ce trebuie sa insemne pentru dvs, brand, buget, clienti, concurenta si piata de desfacere. Noi lucram urmarind urmatoarele idei:

Imbunatatirea gradului de recunoastere al brand-ului
Integrarea cu initiativele si tintele de marketing interne
Imbunatatirea credibilitatii prin oferte regulate si relevante
Promovarea loialitatii clientilor nostri prin servicii de inalta calitate
Ascultarea cu atentie a cerintele dvs., parerile dvs. fiind importante pentru noi, facand tot posibilul pentru a livra cele mai bune solutii catre publicul tinta al clientilor nostri. Dvs. cunoasteti cel mai bine afacerea in care activati iar noi vom „regla” solutia web pentru un maxim de eficienta.

In majoritatea cazurilor optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) este inclusa in pret.

Se asigura gazduire de calitate pe servere din Romania sau US cu uptime de 99.9% si cpanel performant.
Technologii.

HTML, CSS2, PHP/MySQL, Java Script, DHTML, Flash

Aici sunt cateva din soft-urile cu care lucram, nefiind limitati la acestea:

Dreamweaver CS3
Photoshop CS3
Illustrator CS3
Flash

Share
Ad Reference ID: 6414f4f82cfc6e00

You must be logged in to inquire about this ad.

Infoirmatii despre persoana care a publicat

Alte anunturi listate de afaceribrasov

Ultimele elemente listate de afaceribrasov »