Bine ai venit, vizitatorule! [ Inregistrare | Logarerss  |  tw

Lansare site Afaceri Brasov

| Afaceri Brasov, Firme Brasov | 21 ianuarie 2012

In aceasta luna , ianuarie 2012 , am lansat site-ul Afaceri Brasov , un site care va promova toate firmele din Brasov, listarea firmelor se va face dupa domeniile de activitate .

Una dintre transformarile care caracterizeaza mediul actual – si care reprezinta o provocare de al carei raspuns depinde in buna masura supravietuirea agentilor economici romani – este globalizarea. Iar unul dintre factorii de presiune continua in aceasta directie este dezvoltarea accelerata a Internetului.
In ultima vreme, mai nici o afacere care aspira la depasirea stadiului de ‑ comert de cartier nu poate rezista fara a avea o prezenta, macar simbolica, pe Internet. Un website de firma minimal, in care afacerea sa fie prezentata pe scurt, reprezinta o cerinta la fel de elementara ca si o carte de vizita. Deja, imposibilitatea de a gasi date in lumea virtuala echivaleaza cu scaderea drastica a numarului de clienti. Obiceiurile de lucru in afaceri se modifica odata cu schimbarile aduse de noile tehnologii.
Pentru Romania, dezvoltarea viitoare are cateva motoare care  desi inca nu sunt utilizate la capacitate maxima  prezinta un potential impresionant de mobilizare pozitiva a resurselor nationale. Unul dintre ele este mediul de afaceri care, poate atrage venituri considerabile, folosind pentru start capitalul logistic, imobiliar si financiar existent deja.

Share

No Tags

  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.