Bine ai venit, vizitatorule! [ Inregistrare | Logarerss  |  tw

 

0731036784

FORTI IMOB

  • Strada , nr: Paltinis, 10
  • Orasul: Brasov
  • Judetul: Brasov
  • Tara: Romania
  • Telefon secundar: 0268 31 31 36
  • Publicat la : 24 ianuarie 2012 14:40
FORTI IMOB

Description

FORTI IMOB este soluţia pentru tranzacţia imobiliară pe care vrei să o faci. Asta suntem, o tendinţă în imobiliare, suntem o companie imobiliară în plin avânt, o companie ce încearcă şi reuşeşte să găsească rezolvări la cele mai exigente cereri, să fie răspunsul întrebărilor tale şi sprijinul în efectuarea oricăror tranzaţii imobiliare.

Prezent pe piaţa braşoveană din anul 1993, brandul FORTI şi-a câştigat de-a lungul celor 17 ani de existenţă reputaţia de a fi un brand cu renume şi de încredere.

Încă de la începuturile sale, compania a crescut şi a devenit una dintre cele mai importante companii din Braşov. În 2006 a fost nominalizată în cadrul celei de-a doua ediţii a Premiilor Excelenţei în Afaceri, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Braşov, şi a fost declarată câştigătore pentru performanţele economice deosebite.

Un an mai târziu compania s-a relansat sub numele de FORTI IMOB şi şi-a schimbat profilul de activitate, orientându-se spre domeniul imobiliar. În decursul celor 3 ani, a reuşit să se evidenţieze ca o companie dinamică, ce vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor, oferind soluţii care satisfac standardele cele mai exigente, atât în privinţa calităţii, cât şi a serviciilor oferite.

În momentul de faţă dispune de un patrimoniu bogat de oferte, în Braşov şi în străinătate: Tenerife – Spania, menite să satisfacă atât nevoile sectorului business cât şi al celui public. Serviciile oferite sunt personalizate şi deservesc orice tip de tranzacţie, indiferent de tipul de imobil (rezidenţial, comercial sau industrial).

Printre serviciile oferite se numără :

– Vizitarea proprietăţilor

– Negocierea preţului final al imobilului

– Întocmirea formalităţilor necesare pentru a fi posibilă tranzacţionarea

– Studii de piaţă

– Consultanţă imobiliară

Succesul nostru se datorează primordial clienţilor noştri, care ne-au oferit încrederea lor şi pe care am încercat să nu îi dezamăgim, indiferent de natura tranzacţiilor efectuate. Scopul nostru este de a încerca mereu să oferim servicii de calitate în conformitate cu nevoile clienţilor şi de a obţine cel mai favorabil rezultat pentru ambele părţi participante.

Câştigarea încrederii clienţilor reprezintă cheia succesului pentru orice companie, iar transparenţa de care dă dovadă faţă de clienţii săi constituie unul din punctele sale forte. De aceea considerăm că transmiterea informaţiilor cu caracter imobiliar este indispensabilă în procesul de vânzare, respectiv cumpărare, şi, în acest scop, punem la dispoziţia clienţilor site-ul nostru, prin intermediul căruia sunt prezentate cele mai avantajoase oferte împreună cu toate detaliile necesare unei tranzacţii.

Pentru mai multe informaţii vă aşteptăm la biroul nostru de pe str. Păltiniş nr.10, Braşov.

Tel: 0268/31.31.36

Fax: 0268/33.17.14

Mobil: 0731/03.67.84

office@forti-imob.ro

www.forti-imob.ro

Share
Ad Reference ID: 8284f1ec0ed9e4a7

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

You must be logged in to inquire about this ad.

Infoirmatii despre persoana care a publicat

Alte anunturi listate de afaceribrasov1

Ultimele elemente listate de afaceribrasov1 »