Bine ai venit, vizitatorule! [ Inregistrare | Logarerss  |  tw

 

0721153074

CASA DECOR M&G SRL

CASA DECOR M&G SRL

Description

CASA DECOR M&G este locul unde gasiti adevarata implicare personala in realizarea unei lucrari de exceptie, responsabilitate, pasiune pentru produsul frumos si realizat corect, profesionalism, seriozitate, promptitudine, eficienta, atentie la detalii.

Cu produse de calitate, interesante, elegante si rafinate, cu stil si rafinament, la cele mai corecte preturi, alaturi de parteneri seriosi, demni de incredere dorim sa ”Decoram impreuna!”cu perdele lux, perdele economice, perdele pentru bucatarie, perdele moderne sau perdele clasice, draperii, tapiterii, cuverturi, tapet si mobilier din Italia spatiul dumneavoastra prin ambianta speciala si originalitate.

Perdelele sunt elemente de design care pot schimba radical o camera. Echipa noastra pregatita cu experienta si dedicata are in vedere in momentul consilierii conceperea unui tot unitar format din : perdele, draperii, tapet, covor , tapiterie; un aspect rotund , care sa nu deranjeze, sa placa indata ce intri in incapere.Culoarea si materialul perdelelor trebuie alese astfel incat sa permita luminii naturale sa patrunda in incapere. Cu cat sunt mai fluide si mai transparente cu atat camera va devine mai calda.

Asortarea culorii sau a materialului trebuie facuta cu grija. Daca tapiteria folosita in incaperea pe care vrem sa o decoram este mai incarcata, perdelele vor avea un aspect mai simplu. Ne putem juca, in acest caz, cu diferite materiale pentru draperii. Acestea dau, daca sunt alese cu grija, eleganta ansamblului.

Daca va doriti o amenajare curata si calda nu va recomandam folosirea accesoriilor pentru perdele, lasarea spatiului liber fiind cea mai indicata solutie.Pentru camera copilului ne putem juca cu diferite prinderi pentru perdele si draperii sub forma de margelute, fluturasi, personaje din desene animate. In consecinta perdeaua nu trebuie sa incarce, ci sa dea senzatia de incapere aerisita. O conditie tehnica de confort fizic al mediului de interior este luminozitatea spatiului.

Share
Ad Reference ID: 805563d8b13eb992

You must be logged in to inquire about this ad.

Infoirmatii despre persoana care a publicat

  • Listat de: perdele
  • Membru din: 7 noiembrie 2015

Alte anunturi listate de perdele

  • Nu sunt alte anunturi listate de
Ultimele elemente listate de perdele »